Hej og velkommen til!

Hej og velkommen til!

IMG_2244Jeg elsker at læse blogs. Det er en af mine store guilty pleasures sammen med at gå alt for tidligt i seng, spise hjemmelavede pomfritter lavet af søde kartofler med guacamole og chokoladete (altså ikke sammen).

Men de blogs og indlæg, jeg holder allermest af, er de personlige. Især når bloggere sætter fokus på et tabu – lige som her, hvor Emma skriver om ensomhed, og her, hvor Sillewho fortæller om venskaber.  Det sætter altid gang i en god debat i kommentarfeltet, og det hjælper os – læserne – til få en følelse af, at vi er gode nok, da vi kan se, vi ikke er de eneste, der føler ensomhed eller noget andet. Det er netop det mit budskab med mit arbejde er – gennem mine to bøger (more to come), foredrag, coaching og denne blog, vil jeg fortælle dig, at du er god nok, præcis som du er. Også selvom du nogle gange føler dig ensom, trist, jaloux eller, at livet virker uoverskueligt (Psst.. Jeg har det på samme måde nogle gange.)

Derfor vil jeg sætter fokus på de emner, vi normalt ikke snakker om, fordi det er pinligt, negativt eller gør ondt – skilsmisse. Sociale mediers påvirkning. Hvad skal jeg efter gymnasiet? Er jeg kærester/venner med den/de rigtige? Det er bare nogle af de få emner, jeg vil tage op her på bloggen.

Så hvis du har lyst til personlige indlæg, der sætter fokus på de følelser og ting, vi alle går med, men som vi sjældent snakker om i vores hverdag, så følg med her. Du er velkommen til at lægge en kommentar eller sende en mail med forslag til emner eller spørgsmål.

Hvis du derimod forventer indlæg om den nyeste mode, makeup, dyre tasker og gratis gaver, så er det ikke det rette sted.

Hver uge vil jeg poste et indlæg med et nyt personligt emne, og du er mere en velkommen til at starte en debat, lægge en kommentar eller stille et spørgsmål i kommentarfeltet.

 

Kontakt mig/følg mig:

Facebook
Hjemmeside
Instagram: fuckingforvirret
Mail: fuckingforvirret@fuckingforvirret.dk

Mine bøger F*cking Forvirret og Fordi du fortjener det! kan begge købes på saxo.com (tryk på bogtitlerne for direkte link)

I må have en fantastisk weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej og velkommen til!