Hvornår har du sidst været stille med dig selv?

Når døden sætter alting i perspektiv

Måske en lidt voldsom titel men jeg synes nu, at det illustrerer godt min pointe.

I går var jeg i lidt mærkeligt humør, så jeg satte en trist sang på for at ruske op i min følelser (det hjalp også) og jeg fik småtudet lidt. Ikke over noget bestemt bare lidt ligesom når man får lettet trykket. På Youtube faldt jeg over denne video. Jeg har egentligt set den før, men jeg kunne ikke lade være med at se den igen. Og selvfølgelig græd jeg også her (prøv at se om du kan lade være, når du ser den. Hvis du kan, så skriv lige en kommentar!)

Men der skete også noget magisk, da jeg så den.
Tanken: Hvis vores liv kan slutte på et splitsekund, hvorfor så ikke leve det 110% hver dag, hver time, hvert minut?

Fuck, det der er sket i din fortid, det definerer dig ikke. Det har ført dig til der, hvor du er i dag, men du er ikke din fortid. Glem at du ikke har råd til det “rigtige” tøj eller iPhone, har en bums i panden, spiser McDonalds på vej hjem fra byen, ikke har 1000 venner på Facebook eller ikke løbet et halvmaraton hvert halve år. Når du engang skal sige farvel til verdenen (som forhåbentlig er om mange år!), er det ikke det, du vil fokusere på.

Vi har kun dette liv, så vi kan ligeså godt make the most of it. Om det betyder, at du vil udleve din drøm om at blive skuespiller, kok eller pædagog er sådan set lige meget. Men lov mig at du efter, du har læst dette indlæg bruger nogle minutter på at mærke, hvad det er, du længsel efter.

Jeg drømmer om at leve af mit firma. Skrive og udgive flere bøger. Holde mange foredrag om måneden. Coache unge. Inspirere og motivere unge.

Giv dig selv en gave lige nu:
Sluk din mobil, computer, iPad, musik, tv, alt der kan distrahere dig. Luk øjnene. Og så bare mærk. Hvordan føles det at være dig lige nu? Og lyt til dine tanker – hvad fortæller de dig? Hvis ikke du kan mærke noget, er det helt okay (og normalt). Men giv dig selv lov til at være stille med dig selv 15 minutter om dagen og lyt og mærk, hvad din krop har at fortælle dig.

Svarerne findes altid i dig. Ikke i dine forældre, dine veninder, venner eller kæreste. De findes i dig – lige nu. Du skal bare turde at blive stille med dig selv og lytte og mærke.

En anden sang/video, der sætter livet i perspektiv, er denne Den er så sød, og jeg småtuder også altid lidt til den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår har du sidst været stille med dig selv?